Medjugorjei üzenetek 2007. március

Posted On január 26, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

2007. március 2.
Drága gyermekek! Az én nevem szeretet. Az, hogy a ti időtökben ilyen sokáig vagyok közöttetek, nem más, mint szeretet, mert a Végtelen Szeretet küld engem. Ugyanezt kérem tőletek (a szeretetet). Kérem, hogy legyen szeretet a családokban. Kérem, hogy ismerjétek fel a szertetetet testvéreitekben. Csak így, a szeretet által fogjátok meglátni a Legnagyobb Szeretet arcát. A böjt és az ima vezéreljen benneteket. Nyissátok meg szíveteket a szeretet, vagyis az üdvösség felé. Köszönöm.

2007. március 18.
Március 18-án több ezer zarándok gyűlt össze Medjugorjéban, hogy imádkozzon Mirjana körül a jelenés színhelyén. A jelenés 14:07 h-kor kezdődött, és 5 percig tartott. A Szűzanya a következő üzenetet adta:

„Drága gyermekek! Édesanyaként jövök hozzátok, ajándékokkal. Szeretettel és irgalommal jövök. Drága gyermekek, nekem igen nagy szívem van. Arra vágyom, hogy szíveitek, megtisztulva az ima és a böjt által az enyémben legyenek. Arra vágyom, hogy szíveink együtt győzedelmeskedjenek a szeretet által. Szeretném, ha e győzelem által meglátnátok a színtiszta igazságot, az igazi utat és az igazi életet. Azt szeretném, ha megláthatnátok Fiamat. Köszönöm.”

A Szűzanya megáldotta a jelenlévőket és az odavitt kegytárgyakat. Újból kiemelte azt, hogy az ő áldása csak anyai áldás, és kérte, hogy mindennap imádkozzunk azokért – a Szűzanya saját szavai szerint -, „akiket Fiam kiválasztott és megáldott”. (Úgy gondolom, ez a papokra vonatkozik – mondta Mirjana)

2007. március 25.
“Drága gyermekek! Szeretném szívből megköszönni nektek a nagyböjti önmegtagadásaitokat. Szeretnélek buzdítani benneteket arra, hogy továbbra is nyitott szívvel éljétek a böjtöt. Böjttel és lemondással, gyermekeim, erősebbek lesztek a hitben. A mindennapi ima által megtaláljátok majd Istenben az igazi békét. Veletek vagyok, fáradhatatlanul. Szeretném mindegyikőtöket magammal vinni a Mennybe, ezért döntsetek minden nap a szentség mellett. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s