OROSZORSZÁG I.rész. A csodák napja előtt.

Posted On június 3, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

A világ bajaira az anyagelvűség szabályai és törvényei alapján nincsenek megoldások. A zavarodottság és a növekvő káosz a bizonyítékai a megoldási lehetőségek hiányának. Nincs kiút, mert ha lenne, akkor ez az állapot be sem következett volna. A teljesen besötétedett anyagelvű világ továbbra is az anyagelvűség útján járva, olyan megoldásokat keres, melyet jogosan sátáninak nevezhetünk. Ezek sem megoldások, csak a tragédia késleltetését célzó műveletek, melyből a legismertebb (és a leggyalázatosabb) az óriási méretű tömeggyilkosságok megtervezése és kivitelezése. A második a totális diktatúrák bevezetése, melyből a teljes rabszolgaság állapota következik. Ez a Halálvilág, a Sátán uralma!

Az Élet azonban élni akar! Nem állati szinten vegetálni, hanem a csodálatosan szép Élet törvényei alapján kiteljesedni. Nem az anyagelvűség béklyójában vergődve, hanem a tiszta és szabad szellem felemelő harmóniájában létezni. Az idealista ember tudja, hogy a szürke anyagi világ fölött egy csodálatosan színes, magasabb rendű szellemi élet uralkodik, de csak azok ismerhetik meg, akik hisznek benne.

Az istenellenes anyagelvűség eddig nem veszélyeztette az emberi faj fennmaradását, ezért a szellemi világ nem avatkozott be az anyagelvű világ dolgaiba. A XX. században azonban változott a helyzet, és a szellemi világ gyermekei (emberei) végveszélybe kerültek. A háborúk, tömeggyilkosságok, forradalmak, polgár és vallásháborúk figyelmeztető jelek voltak, de az emberek nem szakítottak anyagelvű világnézeteikkel. A szellemi világ beavatkozása a mai lehetőségek határain belül fog bekövetkezni, de olyan események kíséretében, melyeket csodáknak is nevezhetünk. Arra a kérdésre, hogy ez hol fog elkezdődni, nem könnyű válaszolni. Jóléti államokban semmiképp. Ott óriási a sötétség és ismeretlen a szenvedés, mindent átitat az önző anyagelvűség. Távoli, egzotikus vidékek szintén kizárva, ott nincs semmilyen kiváltó ok, nincs igazi hit. Kis országoknak nincs ereje végrehajtani a szellemi világ parancsait, a most rohamosan fejlődő keleti birodalmak még egy ideig megszállottként fejlesztik gazdaságaikat, és nem ismerik az igazi megpróbáltatásokat, a szellemi világháborúban azonban a szellemi világ oldalán fognak harcolni, mert még nincsenek –és már nem is lesznek- lelkileg teljesen tönkresilányítva.

Számtalan jel utal arra, hogy a szellemi világ Oroszországban fogja megkezdeni a sötétség világának megsemmisítését. Miért pont ott? Erre nincs válaszunk. Talán azért, mert az orosz nép tudott legkitartóbban ellenállni az anyagi világ sötét erőinek. Volt ereje legyűrni a mongol-tatár hódítást, a törököket, majd Európa legsötétebb veszedelmét, a napóleoni materializmust. A Szovjetunióra támadó harmadik birodalmat is képesek voltak megállítani, sőt legyőzni, és ötven évvel később ők törték meg a világtörténelem leggyalázatosabb, emberellenes hatalmi képletét, a cionbolsevizmust. Annyit egyetlen nép sem áldozott életekkel, vérrel és szenvedéssel valamiért, egy távoli, szép ígéretért, mint az orosz, és ezért őket nem lehet egy marék üveggyöngyért (kényelemért, jólét ígéretével) megvásárolni. És talán azért is, mert rövid időn belül olyan erővel fog rendelkezni, amiről ellenfelei nem is álmodoznak.

Oroszország szerepe ezért az új világ eljövetelében és milyenségében óriási lesz. Gazdaságtudományi vagy természettudományi, esetleg politikai törvények és tudományok semmiféle szerepet nem fognak játszani a változás folyamatában, kizárólag csak a csodák (ki nem számítható, meglepő eseménysorozatok), mint tudományok feletti szellemi jelenség fogja kiváltani. A csoda Oroszországban készül megmutatkozására. Megrendítő és letaglózó lesz, és kivétel nélkül minden földi embert érint.
A Csoda –a szellemi világ beavatkozása- már hosszú évtizedek, évszázadok óta, ahogy sötétedett a világ, úgy készül megnyilatkozásra. Szellemi szinten a legmagasabb rendű üzenetek és jövendölések utalnak rá. Komolyan kell vennünk, és hitalapú meggyőződéssé erősödik ez a tudás, ha ismerjük a tartalmát, és annak eddig (a mai időkig) szinte szó szerinti megvalósulásait. Legismertebbek a Boldogasszony – Szeplőtelen fogantatás – Szűzanya üzenetei, és ezek közül is a lourdesi, a fatimai és a medjugorjei megnyilatkozások. Ezek a megnyilatkozások és üzenetek a tiszta szellemi élet, a legmagasabb rendű szimbolikus Életforrás megnyilatkozásai. Oroszország szerepe ezekben a megnyilatkozásokban kiemelkedő és meghatározó.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s