Oroszország IV. rész Oroszország elárulása. II. fejezet

Posted On június 3, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

1917. február elején a német hadügyminisztérium titkosszolgálata rászabadította a világra a Sátán leggonoszabb csatlósait. A cionbolsevista Lenin és 31 tagú bandája a zürichi vasútállomáson német katonatisztek társaságában ekkor indult el Oroszország felé, Lenin kérésére lezárt vagonokban. Induláskor egy kisebb orosz közösség tüntetett a vasútállomáson, szemét zsidóknak és német kémeknek nevezve az induló vonat utasait. A háború miatt hosszas kerülőkkel április közepén értek célba. Április 17-én a német titkosszolgálat Svédországból jelentette a berlini főparancsnokságnak: “Lenin szerencsésen megérkezett Oroszországba. Teljes mértékben a kívánságunknak megfelelően tevékenykedik”. Fél évvel később -október 25-én (november 7-én)- hatalomra került, köszönhetően a németek sok millió márkás támogatásának. A Sátán Oroszországban átvette a hatalmat. (Ezt a segítséget a saját módján meg is “köszönte” a németeknek 1945-ben.)

De még mielőtt Lenin hatalomátvétele megtörtént volna, Európa Oroszországtól legtávolabbi részében, egy kis portugál falu határában -Fatimában- 1917. május 13-án megjelent a Boldogasszony és közölte a világgal, hogy Oroszországban óriási baj van készülőben. Emlékezzünk az üzenet lényegére: Ha Oroszország felajánlása elmarad, elterjeszti tévtanait, újabb szörnyű háborút indít és a jókat fel fogják áldozni.

A későbbiekben pontosan közölte, hogy milyen módon kell a pápának és a világ összes püspökének ezt a felajánlást megtenni. 1929-ben megismételte ezt a kérését, de a Vatikán nem tett semmit. A világ megdöbbenve figyelte a Gonosz oroszországi tobzódását, és a hívők sokasága nyomást gyakorolt a pápára, hogy tegye meg a felajánlást. Kitérni már nem lehetett, de a kérésben foglaltak semmibe vételével még el lehetett szabotálni a dolgot. Így is végzetesen későn, 1942-ben nem Oroszországot, hanem a világot ajánlotta fel a pápa, és nem az egyház összes püspökei, hanem csak a vatikáni tisztségviselők jelenlétében. A Szűzanya üzenetében közölte, hogy ez a felajánlás érvénytelen.

Ennyire tudatlan volt a pápa, hogy a teljesen világos és egyértelmű kérést nem tudta megfelelően teljesíteni? Nem okosság, vagy a hülyeség kérdése volt ez az érvénytelen felajánlás, hanem tudatos szabotálás, és a keresztény hívők aljas félrevezetése. A szabadkőműves viperafészek ekkor már működött a Vatikánban, és a régi Bizánc-Róma ellentétre építve nem az emberiség javát, hanem a riválisnak tartott ortodox kereszténység elpusztításának a lehetőségét kereste. Oroszország ellen az európai politika háborúval és a cionbolsevizmus exportálásával, a kereszténység a testvériesség megtagadásával és tudatos cserbenhagyással, nagyfokú rosszakarattal lépett fel.

Oroszországban tombolt a Sátán, Európában pedig teljes erkölcstelenség uralkodott. Sötétség borult a világra. Németország kísérletet tett a császári időben elkövetett óriási bűncselekmény jóvátételére, megpróbálkozott a lehetetlennel: el akarta pusztítani a Sátánt. De mert sem az eszközei, sem a szellemisége nem volt erre alkalmas, ez a kísérlet nem volt eredményes. Erkölcsi vonatkozásban viszont bizonyította, hogy az emberiséget a sötétségnek még nem sikerült teljes mértékben legyőznie.

A cionbolsevizmus Oroszországban halomra gyilkolta az egyházi embereket, hívőket. Lerombolták a templomokat, kegyhelyeket. A nemzettudat halálos bűnnek számított. Az ifjúság lelkét megmérgezték, az orosz ember alárendelt rabszolga lett a saját hazájában. Nyugat, erkölcsi fertőben fetrengve, elfordult az igaz szellemiségtől. Oroszországban a nyílt, brutális terror, az USA-ban a gazdasági, kulturális és szellemi terror, a Vatikánban a lelketlenség uralkodott. Úgy látszott, a Sátán hosszú távra berendezkedett a világban.

A II. Világháború véget ért, a Sátán ereje megnőtt. Elérte a csúcspontját. A nyugati országokban zsidó és szabadkőműves vezetés, a Vatikánban zsidó és szabadkőműves pápák és püspökök, Kelet-Európában cionbolsevista terroristák bitorolták a hatalmat. A szellemi világ visszavonult, minden nép, de különösen az orosz, rendkívül szomorú helyzetbe került. Kelet-Európa népei és az orosz nép volt az, akik nem a saját választásuk miatt szenvedtek, mert míg minden nyugati ország népe önként választotta a rosszat, Oroszországra és népeire az európaiak árulása kényszerítette rá.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s