Ágostos atya kapta üzenet…2010. június 18.

Posted On július 16, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped 8 hozzászólás

Ágostos atya kapta üzenet…

Szűzanya üzenet
Kicsinyeim, Gyermekeim!
Fáj a szívem az én tékozló gyermekeimért. Szemembe véres könnyeket csal az a sok bűn, melyet a világban elkövettek. Sajnos ennek fájdalmas következményei lesznek. A választott nép teljesen elfordult tőlem. Szent Fiam arcát látva, nem állhatom meg szó nélkül, hogy kérjelek Titeket: tartsatok bűnbánatot, imádkozzatok, engeszteljétek az Atyát, hogy irgalmas legyen hozzátok, mert Szodoma – Gomora, vagy Pompeji pusztulása kis dolognak számít ahhoz képest, ami rátok vár, ha az Úr keze lesújt a bűnösökre. Kérem, hogy a rózsafüzér legyen az én hívő gyermekeim kezében. Kérlek Titeket, legyetek résen, mert a szarvkoronás fejű Sátán féktelen tombolásba kezd. Rózsafüzéres kicsinyeim, ne féljetek, csak tartsatok ki! A kegyelmek áradatában részesültök, amely segítséget nyújt a Gonosz elleni küzdelemben. Kicsinyeim, Veletek könyörgök a Szentháromság dicső trónusa előtt, és Veletek térdelve, a paténára helyezem könyörgéseteket és átnyújtom azt, irgalmas Fiam kezébe. Ígérem, hogy imádságotok, böjtötök és virrasztásotok nagy – nagy segítséget jelent az egész pogány világ számára. Mert ha városaitokban, falvaitokban egy – egy igaz embert talál az Atya, kinyújtja felétek irgalmas karját.
A kereszténység ellen támadó sok titkos társaság, amelynek pap és főpap fiaim közül is vannak tagjai, iszonyú véget fog érni. Pap fiaimat fel fogom szólítani e társaságok elhagyására.
A papok évét mostanában zárja be Szent Fiam földi helytartója, XVI. Benedek pápa. Imádkozzatok a papokért, mert nagy szükségetek lesz rájuk. A Sátán tombolásának ugyanis, imádság híján, sok tiszta lélek válik áldozatává. Ezért folyik a véres könny szememből.
Édeseim, imádkozzatok a választott népért, mert tévhitben élnek!
Kicsinyeim, ne feledkezzetek meg a szentségek vételéről, különösen az Oltáriszentségről! Vegyétek és egyétek a Szentostyát! A Szentvér szeretetében éljetek, mert a kiosztott talentumokat kamatostul kell, hogy visszaadjátok! Nehogy elássátok, mint a rossz szolga a példabeszédben!
Gyermekeim, palástomba rejtelek Titeket, simogató kezemet nyújtom felétek, mert nagyon szeretném ezt a bűnös világot megmenteni a kárhozattól. A természeti katasztrófák – tűzhányók kitörése, óriási korom és füst, világméretű esőzések, árvizek, óriási forgószelek, viharok, tornádók, olajszennyeződések, bányaszerencsétlenségek – ezek már megtörténtek. Amelyek még bekövetkeznek: éhínség, sáskajárás, s ahol még nem volt – különösen a gazdag világban: Európában és Amerikában – a mezőgazdasági termékek hiánya. Ezek még csak figyelmeztetések! Ha ezek nem lesznek elegendőek, akkor újabb gazdasági világválságot bocsát az Atya Rátok, amelyben a vezető nagyhatalmak elveszítik hatalmukat, és a szegény törpe államokat teszi VEZETŐKKÉ. Jaj a gazdagoknak!
Kicsinyeim, legyetek Ti is nagylelkűek és irgalmas szívűek, mert Veletek és Értetek szeretném megmenteni az emberiséget az Atya irgalmában.
Köszönöm, hogy figyeltek rám, és a véres könnyeket felitatjátok úgy, mint Szent Fiam arcáról Veronika tette. Szerető anyai szívem Értetek dobog.
2010. június 18.

Reklámok

8 Responses to “Ágostos atya kapta üzenet…2010. június 18.”

 1. Rácz Lajosné

  Ennyi sületlenséget még életemben nem hallottam, mint ez a szöveg. Jó lenne ha ehelyett a Bibliánkat olvasnánk és megismernénk az élő Úr Jézus Krisztust! Mivel az Úr egészen másról beszél minden tekintetben mint ez a “jelenés”! Ez nem Istentől való! Vigyázzatok!

 2. Rácz Lajosné

  1. Az Atyát nem kell engesztelni, mert az engesztelő áldozat Jézus váltsághalála volt! 2.Mindannyian bűnösök vagyunk, amíg e testben élünk, mert a bűnös természetünket magunkkal hordjuk, tehát az Atyától nem kell félnünk, hanem Őt félnünk kell, ami azt jelenti, hogy féltem megbántani Őt mert szeretem de Ő előbb szeretett mint mi Őt, mert Egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen! 3. A földi helytartó a SZENTLÉLEK és nem a Pápa! Mivel a SZENTLELKET küldte maga helyett az Úr Jézus! 4. A rózsafűzér mormolgatása még senkit nem üdvözített csakis kizárólag Krisztus! Életeket megváltoztatni akkor sem lehet a rózsafűzérrel ha sorolgatjuk egész nap meg morzsolgatjuk mint egy ráolvasásos okkult dolgot! Életeket átformálni is csak az Isten Szentlelke képes! 5. Ez a világ már megítéltetett és kárhozatra ítéltetett de mi nem ebben reménykedünk és nem ezt várjuk, hanem az Úr Jézus Krisztus visszajövetelét az idők végén és új földet! Olvassuk a Szentírást mert így könnyen Sátán áldozataivá válhatnak azok, akik nem ismerik az Igét!

 3. Katona Simon

  Ez mekkora tévtanítás!

 4. Rácz Lajosné

  Ez már közelebb áll az igazsághoz.:)

 5. Gyuri

  TISZTELJÉTEK A MENNYORSZÁG KIRÁLYNŐJÉT!

  1987. december 22.

  Vassula, elérkezett az idő, hogy egyesítsem Egyházamat. Jöjjetek össze újra .kedves, jöjjetek és építsétek újjá ezeket a régi romokat! Építsétek újjá régi alakításomat, azt az- alapítást; amelyet saját kezemmel raktam le. Úgy tiszteljétek Édesanyámat, ahogyan én, aki az Ige vagyok, mindenek felett tisztelem őt. Nem kívánhatom-e tőletek, akik por és hamu vagytok, hogy tiszteljétek és ismerjétek el őt, mint a mennyország Királynőjét? Szomorú vagyok, hogy látom, mennyire nem ismeri fel teremtésem az ő jelentőségét. Akik Luther nevében különültek el, és akik teljesen különváltak, térjenek vissza Péterhez!

  Uram! Meg fognak botránkozni ezen!
  Vassula, meg fogom hajlítani térdüket, hogy tiszteljék Édesanyámat. Én, az Úr vagyok az, aki beszéli, meg fogom hajlítani őket! És amikor meghajolnak, felragyogtatom rájuk fényemet és felemelem őket. Megerősítem gyökereiteket; olyanná lesztek, mint az öntözött kert, mint a soha ki nem apadó forrás.” Meg fogom újítani alapításomat. Jöjj kedves, légy: mindig olyan engedelmes és lágy, hogy beléd véshessem szavaimat! Jöjj; soha ne feledkezz meg szent jelenlétemről!
  Igen; Uram:
  Forrás: Igaz Élet Istenben

 6. Rácz Lajosné

  Ha az Igehelyet lehetne kérni a Szentírásból, sokan megköszönnék!:)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s