Vassula Ryden Budapestre és Szegedre érkezik!

Posted On október 30, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped leave a response

Forrás: http://www.ichtys.hu/

TANÚSÁGTÉTELEK MAGYARORSZÁGRÓL

Vassula üzeneteinek hitelessége mellett nem csak külföldi, de hazai események is tanúskodnak. A jó gyümölcsök  oka nyilvánvaló: Jézus itt lejegyzett szavai nem holt betűk, személyesen szólítják meg a nyitott lelkű olvasót, nem egyszer drámai lelki átalakulást indítanak meg. Számos esetben bebizo­nyosodott, mennyire alkalmas ez a könyv evangelizációra, a nem hívők megtérésének elősegítésére. Akik ajándékba kapták és beleolvastak, rit­kán tették le úgy, hogy semmi hatást ne gyakorolt volna rájuk…

Jézus mondja:

“A gyümölcseikről fogjátok felismerni őket. Vajon szednek-e a tövisről szőlőt, vagy a bogáncsról fügét? 

Minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa pedig rossz gyümölcsöt terem. A jó fa nem tud rossz gyümölcsöt teremni, sem rossz fa jó gyümölcsöt teremni. Minden fát amely nem terem jó gyümölcsöt, kivágnak és tűzre vetnek.
Tehát a gyümölcseikről fogjátok felismerni őket. Nem mindenki, aki azt mondja nekem: ‘Uram, Uram!’, megy be a mennyek országába, csak az aki megcselekszi Atyám akaratát, aki a menyben van.”
(Mt. 7,16-20)

 

IGAZ ÉLET ISTENBEN EVANGELIZÁCIÓ
(külső link)

 

 


 

BUDAPESTI IMATALÁLKOZÓ 1995
(szöveg – hang – videó)
NAGYVÁRADI IMATALÁLKOZÓ 2000
(szöveg – hang – videó)
Jézus és Mária sír
Imprimatur-Paskai László bíboros…
A Marana Tha
lapban megjelent cikekk


MAGYARORSZÁG a Keresztények Egységének történésében

Kedves Testvérek! 

Néhány fontos tudnivaló Vassula látogatásával kapcsolatban:

1). Imádkozzunk és böjtöljünk buzgón, hogy minél többen eljöjjenek a 2 találkozóra és ott megújulhasson Istenkapcsolatuk.

2). A Sportkastély megközelítése:

–  a szórólapon található információval ellentétben, a 284 E busz nem közlekedik szombaton

–  a 184-es busz 12 percenként jár, vagyis 15.10, 15.22, 15.34, 15.46, 15.58…, a menetidő 30 perc Kőbánya-Kispest metróvégállomástól és a Vezér u.-nál érdemes leszállni (egyéb bkv információval kapcsolatban ajánljuk a http://bkv.hu/hu/busz_menetrend oldalt)

–   ugyanakkor a Nyugati pu.-tól gyorsabb vonattal jönni, a következőképpen: a Pestszentimrei vasútállomásnál kell leszállni (akinek van bp-i bérlete, annak nem kell jegyet venni, amely teljes áron 365 ft).

Indulás a Nyugatitól: 13:48, 14:43,

Érkezés Pestszentimrére: 14:15, 15:10,

A vasútállomásról vagy gyalog lehet végigmenni a Nemes utcán, amelyik k keresztezi a Kisfaludy utcát vagy a 266-os busszal 2 megálló.

3). Több új IÉI könyv is meg fog jelenni, ill. Vassula által festett Jézus-képek is kaphatók lesznek mindkét helyszínen. Ezen kívül a találkozó költségeire (terembérlet, repülő stb.) is gyűjtünk.

4). Október 28-án v. 29-én még szeretnénk szórólapokat osztani a környéken. Aki ebben tud segíteni, az jelentkezzen a talalkozo@ichtys.hu címen.

5). A bp.-i találkozó helyszínére még várjuk a segítők jelentkezését. Nekik 13 órakor lesz a találkozó a Sportkastélyban. Szintén várjuk azok jelentkezését, akik le tudnak jönni Szegedre, hogy ott segítsenek. Jelentkezés a segítői űrlapon: http://ichtys.hu/urlapok/talalkozo.html

6). A Sportkastély melletti parkoló fizetős (múlt kedden 2,5 óráért kellett 450 Ft-t fizetni), de nem muszáj beállni, a közelben vannak más parkolóhelyek is. A segítők számára ingyen parkolást biztosít a Sportkastély, ehhez kérünk, hogy adjátok meg rendszámaitokat a talalkozo@ichtys.hu címre.

7). Itt lehet elérni az eddig kiment meghívókat, amelyeket lehet még rövid, személyes megszólítás keretében levélben elhelyezni:

Rövidebb:  http://ichtys.hu/hirlevel/felekezeti.html

Bővebb:  http://ichtys.hu/hirlevel/egyhazi.html

Ugyanakkor ha valakinek még van sok e-mail címe azt elküldheti hozzánk és mi a fenti meghívókat szabvány hírlevél formátumban tudjuk küldeni. Csak az a kérésünk, hogy aki küld e-mail -okat az most név nélkül, egymás alá oszlopba rendezve fölösleges karakterek nélkül küldje.

8). Az itt elérhető űrlap kitöltésében kérjük mindenki segítségét a résztvevők körülbelüli megállapítására:  http://ichtys.hu/urlapok/jelentkezes.html

9). Az aktuális információkat a továbbiakban az evangelizációs oldalunk fő lapjára fogjuk kiírni: http://ichtys.hu/ A találkozóval kapcsolatban a talalkozo@ichtys.hu címre várjuk a leveleket.

10). Sokféle kritikát is lehet olvasni, hallani de ezekre túl sok időt ne fordítsunk, hanem inkább imádkozzunk és mondjunk áldást Jézus Krisztus Nevében mindazokra akik támadnak és rágalmaznak.

11.) A Szegeden a Petőfi telepi Jézus Szíve templomban Vasárnap déli 12 órakor lesz szentmise Vassula részvételével mindazokkal együtt akik szeretnének részt venni.

SOKAN SEGÍTENEK A TALÁLKOZÓ SZERVEZÉSÉBEN, AMI MÁR ÖNMAGÁBAN IS EGY NAGYON MÉLY MEGTAPASZTALÁSA AZ EGYSÉGNEK. NAGYON KÖSZÖNJÜK, ISTEN ÁLDJA MEG ŐKET.

Szeretettel: a szervezők

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s