Medjugorjei Üzenetek 2010. november

Posted On november 2, 2010

Filed under Uncategorized

Comments Dropped 2 hozzászólás

Medjugorje, 2010. november 2.

Drága gyermekek! Édesanyai kitartással és szeretettel hozom nektek az élet világosságát, hogy megsemmisítse bennetek a halál sötétségét. Ne utasítsatok el, gyermekeim. Álljatok meg és nézzetek magatokba, hogy meglássátok, mennyire bűnösök vagytok. Lássátok be bűneiteket és kérjetek bocsánatot. Gyermekeim, nem akarjátok elfogadni azt, hogy gyengék és kicsik vagytok, de Isten akaratát teljesítve erősekké és nagyokká lehettek. Adjátok nekem megtisztult szíveteket, hogy megvilágítsam az élet világosságával, Fiammal. Köszönöm nektek.

 

Medjugorje, 2010. november 25.

„Drága gyermekek! Nézlek benneteket, és a szívetekben reménytelen halált látok, békétlenséget és éhséget. Nincs imádság, sem Istenbe vetett bizalom, ezért a Magasságbeli megengedi, hogy reményt és örömöt hozzak nektek. Nyíljatok meg! Nyissátok meg szíveteket Isten irgalma előtt és Ő mindent meg fog adni nektek, amire szükségetek van és betölti szíveteket békével, mert Ő a béke és a ti reményetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

2 Responses to “Medjugorjei Üzenetek 2010. november”

  1. Agnetta

    Köszönöm az üzeneteket a Szűzanyának. Igyekszem tanulni belőlük és , amennyire tudom, követni is. Sokszor nehézséget okoz, hogy akiken látom, szükségük lenne az Isten szavára, azt sem engedik meg, hogy szóba hozzam előttük.Hogyan tudnék segíteni rajtuk, ha nem engedik.

    • andrelowoa

      Krisztus megszületett! Akik nem engedik meg sötétségben vannak, úgy lehet azokon az embereken segíteni ha imádkozunk értük, felajánljuk megtérésükért szenvedéseinket , s nekünk is mutatnunk kell Urunk Jézus Krisztus világosságát, akire a többit rá kell bízni, mivel ő az út, ő az élet és ő az igazság. Sokszor felajánlja segítségét, de amíg nem vagyunk képesek elfogadni, teljesen ráhagyatkozni, addig csak morzsákat látjuk meg. Hamarosan akik akkor élni fogunk megfogjuk tapasztalni a Szentlélek kiáradását, amikor mindannyian látni fogjuk lelkünk állapotát, mit tettünk meg, mit tehettünk volna meg, mely úton érhetjük el a kitűzött célt. Ajánlom a figyelmébe a salzburgi üzeneteket és Katalina tanuságtételét, hogy megláthassa amit mindannyiunknak látni kellene. Meg kell bocsátani minden embernek, ami nagyon nehéz, mivel földi szemeinkkel elég alaposan kritizálunk, mindent világian nézünk, ha nem hívjuk segítségül Jézus Krisztus Urunkat, aki értünk szenvedett kínhalált a kereszten, értünk támadt fel, mert annyira szeret mindannyiunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s