Az Utolsó idők rózsafüzére

Üzenet az Úr Jézustól imaórán: Drága Kicsiny Engesztelő Kincseim! Oly nagyon kedves nekem ez a rózsafüzér és oly sok kegyelmet adok általa az engesztelőknek. Ajánljátok a haldoklók tizedét külön mindig fel és sok lélek menekül meg a kárhozattól. Isteni szívem irgalma kiárad azokra, akik ezen rózsafüzért és minden tizedét az engesztelés szellemében ajánlják fel Szívemnek engesztelésül. Megígérem azoknak, akik ezt a rózsafüzért terjesztik, megadom kéréseiknek meghallgatását minden ügyükben. Igen fontos most, amikor a bűn hatalmas és kevesen imádkoznak és még kevesebben engesztelnek, hogy mindenki megismerje a lélekmentő rózsafüzérnek ezt a különleges nagy kegyelmű ajándékát. Isteni szívem kiárasztja rátok minden kincseit, kegyelmeit, ajándékait. Igen kérem az engesztelőket, fogadják ezt a rózsafüzért a kegyelem eszközéül, a lélekmentés, az engesztelés és a szeretet győzelméért. Kérem minden magyar engesztelő fogadja ezt a rózsafüzért irgalmas szeretetem jeléül, amelyet az engesztelőknek egy áldozatos, imádságos, lélekmentő, prófétáló, engesztelő, lélekbelátó asszonyon keresztül küldök a világnak. Igen fontos eszköze ez a megmeneküléseteknek, a védelmeteknek, a szeretetben megmaradásotoknak. Isteni szívem akarata, hogy fogadjátok el, hogy imádkozzátok, hogy terjesszétek, hogy szeressétek és Én általa nagy kegyelmeket árasztok az utolsó időkben az emberiségre.

Szeretett Gyermekeim, ez az imádság az utolsó idők rózsafüzére, az utolsó mentőöv, hogy a bűnösök megtérjenek. Drága Gyermekeim, sok kegyelmet adok általa, sok lelket mentek általa, sok lelket szabadítok általa, sok lélek szabadul ki a sötétségből általa és sokan fognak a tisztítótűzből kiszabadulni. Irgalmas szívem szeret Benneteket, megsegít Benneteket, Megerősít Benneteket, megvigasztal Benneteket és megáld Benneteket! Ámen.

Engesztelő rózsafűzér

Keresztre: Hiszekegy…

Nagy szemre: Mi Atyánk…

Kis szemre: Üdvözlégy…/ aki hitünket növelje/

Üdvözlégy…/ aki reményünket erősítse/

Üdvözlégy…/ aki szeretetünket tökéletesítse/

Nagy szemre: Dicsőség… Mi Atyánk…

1.   Tized

Üdvözlégy rózsafűzér/ aki érettünk vérrel verítékezett/ 10x  Dicsőség…

2.   Tized

Irgalmasság rózsafűzér

Nagy szemre: Örök Atya , felajánlom Neked, a mi Urunk Jézus Krisztusnak Testét és Vérét, Lelkét és Istenségét  engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért.

Kis szemre: Jézus fájdalmas szenvedéséért irgalmazz nekünk és az egész világnak. 10x  Dicsőség…

3.Tized

Szent sebek rózsafűzér

Nagy szemre: Örök Atya felajánlom Neked, a mi Urunk Jézus Krisztus Szent Sebeit, hogy lelkünk sebei begyógyuljanak.

Kis szemre: Jézusom! Szent Sebeid érdemei által bocsáss meg nekünk, és könyörülj rajtunk. 10x  Dicsőség…

4.Tized

Szabadító rózsafűzér

Nagy szemre: Jézus! Akit Te megszabadítasz, az valóban szabad lesz.

Kis szemre: Jézus, könyörülj rajtunk! Jézus, gyógyíts meg minket! Jézus, ments meg minket! Jézus, szabadíts meg minket! 10x Dicsőség…

5.Tized

Egység rózsafűzér

Nagy szemre: Mennyei Atyám, a Te Fiad, Jézus Krisztus föláldozott főpapunk igaz prófétánk és Királyunk által áraszd ránk Szentlelked erejét, és nyisd meg a szívünk nagy irgalmasságodban, bocsásd meg bűneinket, gyógyítsd meg gyengeségünket, újítsd meg szívünket, hitben ,békében,szeretetben és országod örömében a boldogságos Szűz Mária a mi Királynőnk anyai közbenjárására, hogy egyek legyünk Benned.

Kis szemre: Nagy irgalmasságodban, bocsásd meg bűneinket, gyógyítsd meg gyengeségünket, újítsd meg szívünket, hogy egyek legyünk Benned. 10x Dicsőség…

6.Tized

Szeretetláng rózsafűzér

Nagy szemre: Szűz Mária Fájdalmas és Szeplőtelen Szent Szíve könyörögj érettünk, kik hozzád menekülünk.

Kis szemre: Szűzanyánk, ments meg minket Szeplőtelen Szent Szíved Szeretetlángja által. 10x Dicsőség…

7. Tized

Könnyező rózsafűzér

Nagy szemre: Megkötözött kezű Jézus ,tekints annak vérző Szent Könnyeire, aki Téged itt a földön, a legjobban szeretett és a legbensőségesebben szeret a mennyben.

Kis szemre: Megkötözött kezű Jézus, Édesanyád  Vérző, Szent Könnyeire kérünk, hallgasd meg könyörgéseinket. 10x Dicsőség…

ZÁRÓIMA

Halld Izrael! Az Úr , a mi Istenünk az egyetlen Isten. Add Urunk, hogy az egész világ megismerjen, tiszteljen és szeressen Téged. Szentséges Szűzanyánk, állj mellettünk, könyörögj érettünk. Szentek, angyalok álljatok mellettünk, könyörögjetek érettünk. Szent Mihály főangyal harcolj érettünk. Szent Szeretet Kiskirálya irgalmazz minékünk.

A Szent Szeretet Kis  Királya  ajándékai  az engesztelőknek és minden imádkozó testvéreknek:

Gyermekeim, ezen rózsafűzér 7 tizedével:

—tisztelitek a teremtés 7 napját

—tisztelitek a 7 Szentséget

—tisztelitek Édesanyám 7 fájdalmát

Ezen rózsafűzérrel:

—engesztelitek Szent Véremet

—engesztelitek Szent Irgalmasságomat

—engesztelitek Szent Sebeimet

—engesztelitek Szent Szabadításomat

—engesztelitek Szent Anyám Irgalmát

—engesztelitek Szent Anyám Szeretetlángját

—engesztelitek Szent Anyám Szentséges Szent Könnyeit

Az Úr Jézus ígéretei:

Mindazok akik az engesztelés szellemében ezen 7 tizedes különlegesen nagy kegyelmű rózsafűzért ezekben az utolsó időkben rendszeresen imádkozzák, minden egyes tizedet  elfogadok teljes egésznek, ha így imádkozzák. Irgalmas Szívem szeretetéből teljes búcsút adok az engesztelőknek, akik ezt imádkozzák haláluk óráján. Fogadjátok szeretetem-e jelét szívetekbe, mert így kiáraszthatom reátok kegyelmeim minden edényét a Ti életetek felé.

Mindazok, akik-e rózsafűzér második tizedét lehetőség szerint naponta felajánlják a haldoklókért, megígérem:

—családjuk és szeretteik üdvösségét

—oltalmat, védelmet adok a gonosz tervei, csapdái és támadásai ellen

— a tisztítótüzet kikerülik mindezen gyermekeim

Leave a response and help improve reader response. All your responses matter, so say whatever you want. But please refrain from spamming and shameless plugs, as well as excessive use of vulgar language.

One Response to “Az Utolsó idők rózsafüzére”

  1. Pálfi Tünde

    Melyik rózsafüzér az Utolsó idők rózsafüzére?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s